Het Proeflokaal op de locatie van Durs is een gezellige bar, waar verschillende proeverijen worden gehouden. Er worden verschillende soorten speciaalbieren aangeboden tijdens deze proeverij, er is voor ieder wat wils. Of je nu van een wat lichter, blond biertje houdt of van een stevig biertje met een zachte afdronk, er is genoeg te proeven! Een biertje van Durs is plezier voor iedereen. Naast het plezier van het biertje, is het ook gezellig om een bierproeverij voor je vrijgezellenfeest in Arnhem bij Durs te organiseren. Gezellig met je vrienden jouw vrijgezellenfeest vieren onder het genot van Durslessende biertjes. Wie wil dat nou niet?

Waarom een bierproeverij bij Durs?
Durs is de stadsbrouwerij van Arnhem. Als je er voor kiest om een bierproeverij voor jouw vrijgezellenfeest in Arnhem hier te organiseren word je ontvangen in het Proeflokaal. Het Durs Proeflokaal in Arnhem is een bar en brouwerij ineen. Je krijgt informatie over het bedrijf en daarna helpt een medewerker van Durs je graag verder met de bierproeverij. Je zult de smaken van onze verschillende speciaalbieren ontdekken en komt er zo achter welk biertje jij het lekkerst vindt. 

Van een bierproeverij met alleen maar vrouwen tot een bierproeverij voor een vrijgezellenfeest in Arnhem. In het Proeflokaal in Arnhem zijn al deze leeftijden welkom bij de proeverijen

Vrijgezellenfeesten en meer!
Bij het Proeflokaal is het niet alleen mogelijk om gezellig een proeverij te vieren. Je kunt er ook natuurlijk ook een proeverij boeken om een speciale gelegenheid te vieren. Zo kun je denken aan een bedrijfsuitje, een familiedag of bijvoorbeeld een bierproeverij voor een vrijgezellenfeest in Arnhem. Laat jouw vrienden, familie en/of collega’s kennis maken met de smaak én met het brouwproces van de stadsbiertjes uit Arnhem.

Hejje Durs?
Meld je aan voor onze proeverij in ons Proeflokaal en beleef een Durslessende avond in hartje Arnhem!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten