Jouw eigen label huurbrouwen!

 

​ Wil jij jouw merk versterken en je klanten verrassen met iets unieks? Ontdek dan de mogelijkheden van private label speciaalbier!

Deze merken en velen anderen gingen jou voor!

In drie simpele stappen jouw eigen bier!

Brouwerij Durs is een dijk van een brouwerij te midden van de kalme burgerlijkheid. Hier wordt écht Arnhems bier gebrouwen, door een team waar niet alleen gedrevenheid, maar ook liefde en passie voor het goudgele geluk door de aderen stroomt. En dat proef je.

Welk bier is jouw favoriet? Dit kunnen we maar op één manier uitvinden, lekker proeven. Kom naar onze brouwerij voor een rondleiding en kies meteen jouw bier uit óf krijg een proefpakketje thuisgestuurd.

Je hebt de keuze om zelf een etiket aan te leveren of er een te laten ontwerpen door Maakmeesters. Patrick van Maakmeesters creëert een uniek etiket op basis van jouw voorkeuren. Hij stelt gerichte vragen, neemt de huisstijl in overweging en staat open voor feedback. Dankzij zijn flexibiliteit en gemakkelijke communicatie, werken jullie samen naar een prachtig eindresultaat toe.

Het bier gaat in productie! Wij laten weten wanneer jouw bier klaar is en zorgen dat het op locatie naar keuze wordt afgeleverd.

Hejje al een mooi idee voor een private label?