Jouw eigen label!

 

Bij Brouwerij Durs is het mogelijk om een eigen bierfles te laten maken. Deze kan je weggeven als relatiegeschenk, verkopen in jouw winkel én natuurlijk heerlijk zelf opdrinken.

In drie simpele stappen jouw eigen bierfles!

Brouwerij Durs is een dijk van een brouwerij te midden van de kalme burgerlijkheid. Hier wordt écht Arnhems bier gebrouwen, door een team waar niet alleen gedrevenheid, maar ook liefde en passie voor het goudgele geluk door de aderen stroomt. En dat proef je.

Welk bier is jouw favoriet? Dit kunnen we maar op één manier uitvinden, lekker proeven. Kom naar onze brouwerij voor een rondleiding en kies meteen jouw bier uit óf krijg een proefpakketje thuisgestuurd.

Samen met Patrick van Maakmeesters ga jij een etiket ontwerpen geheel naar eigen smaak. Patrick helpt jou door goede vragen te stellen, houdt rekening met de huisstijl en is flexibel en makkelijk in contact. Samen komen jullie tot een mooi eindresultaat.

Het bier gaat in productie! Wij laten weten wanneer jouw bier klaar is en zorgen dat het op locatie naar keuze wordt afgeleverd.

Deze merken en vele anderen gingen jou voor!

Hejje al een leuk idee?

  Salesmanager

  Jurgen

  Tel: +31 6 25420507
  Mail: Jurgen@durs.nl

  Hoi! Mijn naam is Jurgen van Hummel 👋

  Even wat over mij… ik ben 21 jaar getrouwd en heb een dochter van 18 jaar. In mijn vrije tijd volleybal ik met 8 vrienden, waar de derde helft natuurlijk ook gespeeld wordt. Na de training of wedstrijden zitten wij lekker aan het speciaal bier🍻

  Al jaren geniet ik van heerlijke speciaal bieren en mag met trots zeggen dat ik bier verkoop uit de mooiste brouwerij van Arnhem.