Leip Hèrt

Herstikke hoppig


I.P.A. 6,2% – 33 cl

Hard gewerkt, met het zweet op je bovenlip als een hijgend hert voor je koelkast. Jij hebt wel wat lekkers verdiend. Onze I.P.A. is alles wat je op dit moment nodig hebt. Na de smaak van hop begeleiden de fruitige aroma’s van deze jongen je moeiteloos naar een welkome bitterzachte afdronk.

Ingrediënten

Water, gerstemout, haver, hop, suiker, gist

Alcoholpercentage

6,2%

Kenmerken

Bitterheid: 35 IBU / Kleurenprofiel: 16 EBC

I.P.A. 6,2%

Bier en spijs

Heerlijk met een burgertje. Gekruid, gegrild, geroosterd: eigenlijk doen ze het allemaal wel goed met deze India Pale Ale. Staat er blauwe kaas op het menu? Ook een match made in heaven.

ONS Bier Leip Hèrt

De I.P.A. zit knettervol met hop. We kunnen hierin twee soorten onderscheiden: bitterhop en aromahop. Dit laatste voegen we toe bij lagere temperatuur. Zo blijven de aroma’s optimaal behouden en wordt ‘ie niet té bitter.

Naam

Om wild van te worden, een explosie in je mond. Romig, fruitig, harsig: het beste bij elkaar. Drink het in goed gezelschap en proost op een hertstikke grandioze avond.

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder ons Leip Hèrt, of wat dacht je van de Dakhaas, Schuume of Jetser? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Al zin gekregen in een Leip Hèrt?

Hier vind je onze verkooppunten