Geutpisser

Lekker. Amber.


Amber 5,9% – 33 cl

De combinatie van geroosterd mout, karamel en een subtiel fruitje. Ja, het water loopt je in de mond. Ook wij beginnen bijna te kwijlen als een Geutpisser. Deze amber is donker en warm moutig. Zowel in geur als in smaak. Als klap op de vuurpijl heeft hij een heerlijk bittertje. Je krijgt er geen genoeg van.

Ingrediënten

Water, gerstemout, tarwe, suiker, hop, gist

Alcoholpercentage

5,9%

Kenmerken

Bitterheid: 25 IBU / Kleurenprofiel: 27 EBC

Amber 5,9%

Bier en spijs

Een amber doet het goed bij de vette vissen. Houd je meer van een goed stuk vlees? Dan kun je ook lekker je ei kwijt, bijvoorbeeld met varkensvlees, geroosterd vlees of een biefstukje (met gebakken ui).

ONS bier Geutpisser

Onder de échte bierkenners staat amber ook wel bekend als ‘Special Belge’. De Geutpisser kent een intense smaak van kruidigheid en karamel. We hebben er geroosterd mout aan toegevoegd en dát proef je.

Naam

Keffertje, beul, teef, reu, je kunt ze noemen hoe je wil, maar het blijven geutpissers. Zo trouw aan hun baasje, zo speels als ze zijn, kennen ze ook een randje als ze niet luisteren en wild willen zijn.

Wist je dat jij als (horeca)bedrijf ook Durs kunt schenken? Waaronder deze Geutpisser, of wat dacht je van een Dakhaas, Schuume of Leip Hèrt? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Voor welke Durs’lesser ga jij?

Hier vind je onze verkooppunten