Dikke Prins

Eigenzinnig krachtig


Sterk blond 8.5% – 33 cl

Theo Janssen, een rasechte Arnhemse cultheld. Hij veroverde met zijn voetbaltalent de harten in Arnhem, Amsterdam en Twente. Nu is de ‘Dikke Prins’ terug met zijn eigen bier. Een sterk blond bier met banaan- en citrustonen. Hopinvloeden en koriander smelten samen met de warmte van de alcohol en een appelschil voor de Durs.

Ingrediënten

Water, gerstemout, suiker, tarwemout, hop, gist, koriander

Alcoholpercentage

8.5%

Kenmerken

Bitterheid: 23 IBU / Keurenprofiel: 10 EBC

Sterk Blond 8.5%

Bier en spijs

Deze jongen doet het eigenlijk gewoon het best naast een vette hap, maar dat komt vast niet als een verrassing. Staat er blauwe kaas of iets pittigs op het menu, dan zit je met deze jongen ook gebakken.

Ons bier Dikke Prins

Het bier van ‘onze Theet’. Geboren met een geel-zwart hart en een voorliefde voor het gerstenat. Een eigen bier kon niet uitblijven. Proost Theo! Dikke prins is ook te verkrijgen in 75cl flessen voor de gróóóte Durs.

Naam

Theo Janssen, een rasechte Arnhemse cultheld. Hij veroverde met zijn voetbaltalent de harten in Arnhem, Amsterdam en Twente. Nu is de ‘Dikke Prins’ terug met zijn eigen bier.

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder dit bier van onze ‘Theet’ of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dakhaas? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Zin in een Durs’lesser?

Hier vind je onze verkooppunten