Frost

Bruggenbouwer


Non Alcoholic White IPA – 33 cl

Onze eerste Non Alcoholic, de Frost White IPA! Deze heerlijke doordrinker is gebrouwen met gerst, tarwe en haver voor het vollere mondgevoel. Tonen van sappig, tropisch fruit zoals peer en watermeloen laten zich mengen met hars-achtige, aardse smaken zoals zwarte thee. Een echte bruggenbouwer waar je keer op keer ongestoord van genieten mag.

Ingrediënten

Gerstemout, tarwemout, haver, hop & gist
Allergenen: gluten

Alcoholpercentage

0.4%

Kenmerken

Bitterheid: 18 IBU / Kleurenprofiel: 6 EBC

Bier en spijs

Frost drinkt het lekkerst weg bij een lichte maaltijd. Kies bijvoorbeeld uit een assortiment van salades, kip en gevogelte, witvis, vette vis, en jonge en romige kazen voor een smaakvolle ervaring.

Naam

De John Frostbrug is meer dan alleen staal en beton; het is een ervaring, een ontmoetingsplek, een viering van saamhorigheid. Het verbindt niet alleen locaties, maar ook mensen met hun stad. Iedereen heeft zijn eigen speciale herinnering aan deze brug.

En net zoals de John Frostbrug mensen samenbrengt, doet Frost dat ook met zijn verfrissende, ijskoude smaak. Het is niet zomaar een drankje; het is een viering van het goede leven, van genieten zonder compromissen. Frost staat voor puur plezier, een moment van verfrissing dat je met anderen kunt delen.

Diverse zaken gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Denk aan onze Dikke Prins, of wat dacht je van een Dakhaas, Schuume of Flierefluiter? 

Ook Durs schenken?

Ga je voor deze heerlijke Non Alcoholic White IPA of voor een van onze andere Durs’lessers?

Hier vind je onze verkooppunten