Dakhaas

Speels en eigenwijs 


Blond 6,5% – 33 cl

Je begint er bijna zelf van te spinnen, zo lekker smaakt ‘ie. Onze Dakhaas is een eigenwijze blondine en heeft eigenlijk alles wat je hartje begeert: een honing- en bloesemachtige geur, lichtzoete smaak, subtiele bitterheid en eigenwijze crisp.

Ingrediënten

Water, gerstemout, haver, suiker, hop, gist

Alcoholpercentage

6,5%

Kenmerken

Bitterheid: 20 IBU/ Kleurenprofiel: 11 EBC

Blond 6,5%

Bier en spijs

Blond in combinatie met een toetje of iets zoets? Het smaakt net zo lekker als dat het klinkt. Liever een Dakhaas tijdens het hoofdgerecht? Kies dan voor witvis of pasta.

ONS bier Dakhaas

Blond bier is voor veel pilsdrinkers de eerste kennismaking met een ander biertype. Door de beperkte complexiteit van blond is het een eenvoudig opstapje naar de complexere jongens.

Naam

Je ziet ze overal, lui in de vensterbank, snoezend in de zon, op je motorkap of gazon. Veelal in een ruststand, tot de vogeltjes weer buiten komen. Dan jagen ze door de Arnhemse straten, schieten ze uit alle gaten. Over tuinhekjes en schuurtjes in sierlijke sprongen. Poezen en katers in alle kleuren en maten, als een haasje over de daken.

Dakhaas

Diverse (horeca)bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder deze Dakhaas, of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dikke Prins? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Zin in goudblond bier?

Hier vind je onze verkooppunten