Horeca en Verkooppunten

“Hejje nog geen Durs? Diverse horecazaken, slijterijen en verkooppunten schenken en verkopen ons prachtige bier. Ook jij kunt Durs schenken of aanbieden.”

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan onze bieren in jouw winkel, slijterij of horecazaak hebben staan. Wil jij meer informatie over het schenken van Durs op jouw locatie? Neem dan contact op met: ikwildurs@durs.nl

Verkoopondersteuning 

Als je als horecazaak, slijterij of verkooppunt Durs schenkt of aanbiedt, mag iedereen dat weten. Omdat wij graag het complete plaatje leveren, hebben wij een aantal ondersteunende materialen die je kunt gebruiken. Zoals tafelkaartjes, posters, glaswerk, schapkaartjes en flyers. Daarnaast prijzen wij de bedrijven waar we mee samenwerken graag. Onze samenwerkingspartners worden dan ook regelmatig in het zonnetje gezet en krijgen een vermelding op onze website bij verkooppunten. Voor meer informatie neem je contact op met Durs. 

Wil je Durs schenken?

Vul dan het inschrijfformulier in hieronder óf neem contact met ons op.

Ik word Durs'lesser

Durs bieren

Karel

Pils 5% – 33 cl

Een oerpils met een karakter waar je u  tegen zegt. Onze Karel is een echte krijger. Zijn volle schuimkraag geeft hem het uiterlijk dat hij verdient. Karel is fris, lichtmoutig en voorzien van een heerlijke bitterheid. Een oerpils die ver boven je verwachtingen uitstijgt.

Leip Hèrt

I.P.A. 6,2% – 33 cl

Hard gewerkt, met het zweet op je bovenlip als een hijgend hert voor je koelkast. Jij hebt wel wat lekkers verdiend. Onze I.P.A. is alles wat je op dit moment nodig hebt. Na de smaak van hop begeleiden de fruitige aroma’s van deze jongen je moeiteloos naar een welkome bitterzachte afdronk.

Jetser

Tripel 9% – 33 cl

Het beste van twee werelden. Helemaal zoals een tripel hoort te zijn. Zowel de geur als de smaak van geelfruit, de overgang naar een mooie kruidigheid en de warmte van de alcohol prikkelen precies de juiste zintuigen.

Geutpisser

Amber 5,9% – 33 cl

De combinatie van geroosterd mout, karamel en een subtiel fruitje. Ja, het water loopt je in de mond. Ook wij beginnen bijna te kwijlen als een Geutpisser. Deze amber is donker en warm moutig. Zowel in geur als in smaak. Als klap op de vuurpijl heeft hij een heerlijk bittertje. Je krijgt er geen genoeg van.

Dakhaas

Blond 6,5% – 33 cl

Je begint er bijna zelf van te spinnen, zo lekker smaakt ‘ie. Onze Dakhaas is een eigenwijze blondine en heeft eigenlijk alles wat je hartje begeert: een honing- en bloesemachtige geur, lichtzoete smaak, subtiele bitterheid en eigenwijze crisp.

Schuume

Witbier 4,8% – 33 cl

Schuumend door de Arnhemse straten, op zoek naar iets lekkers. Dit zomerse witbier verrast je keer op keer. Tonen van citrus en banaan maken hem fruitig. Vlierbloesem en koriander maken Schuume juist een beetje kruidig. De hint van limoen zet je weer helemaal op scherp.

Downloads