Brouwerij Durs is een dijk van een brouwerij te midden van de kalme burgerlijkheid. Hier wordt écht Arnhems bier gebrouwen, door een team waar niet alleen gedrevenheid, maar ook liefde en passie voor het goudgele geluk door de aderen stroomt. En dat proef je.

Karel

Heerlijk fris pils


OerPils 5% – 33 cl

Een oerpils met een karakter waar je u tegen zegt. Onze Karel is een echte krijger. Zijn volle schuimkraag geeft hem het uiterlijk dat hij verdient. Karel is fris, lichtmoutig en voorzien van een heerlijke bitterheid. Onze Karel is exclusief verkrijgbaar op onze events en proeverijen.

Ingrediënten

Water, gerstemout, hop, gist

Alcoholpercentage

5%

Kenmerken

Bitterheid: 22 IBU / Kleurenprofiel: 9 EBC

Pils 5%

Bier en spijs

Onze Karel, een oerpils met karakter. Hij komt het best tot z’n recht met een lekkere vette hap, een zak friet of een Chinese rijsttafel. Lekker, het werd weer eens tijd.

Ons bier Karel

“Kom, dan doen we een pilsje.’’ Tja, doordat er in de jaren ’70 alleen maar pils werd gebrouwen, zijn de woorden bier en pils synoniem aan elkaar geworden. Even voor de duidelijkheid: dat is het niet. Pils is wel bier, maar bier niet per se pils.

Naam

Of je nou van voetbal of geschiedenis houdt, Karel is hoe dan ook met ons Arnhems bier verbonden. Als hertog heerste hij over onze provincie en als adelaar vliegt hij over het gras. Een perfecte pils met karakter die bij iedere gelegenheid past.

Diverse (horeca)bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder deze Karel, of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dikke Prins? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Zin in pils met karakter?

Karel pils is exclusief verkrijgbaar op Durs events en proeferijen

Meer informatie over Durs proeflokaal