Durs organiseert gezellige bierproeverijen in het Proeflokaal, te midden van het bruisende Klarendal in Arnhem. Tijdens deze proeverijen kun je genieten van overheerlijke, Arnhemse speciaalbiertjes. Of je nu gezellig een avondje uit wil met je vrienden/vriendinnen of een of gewoon zin hebt in een biertje, alles is mogelijk bij het Proeflokaal in Arnhem. Zo ook een bierproeverij voor vrouwen. 

Leve de bierdrinkende vrouw
Alhoewel bier erg populair is onder mannen, is een bierproeverij voor vrouwen ook erg gezellig in het Proeflokaal van Durs. Samen met je vriendinnen kun je genieten van de leuke sfeer en de speciaalbiertjes. Een van de medewerkers van Durs zal jullie vergezellen en informatie geven over alles wat je wil weten van de bieren. Een bierproeverij voor vrouwen, dat klinkt als een topmiddag, toch?

Ernems Mokkel
Een vrouw die dol is op bier, dat is natuurlijk iets wat perfect uitkomt voor Durs. Dit is de reden dat Durs een speciaalbiertje voor de vrouwen heeft gecreëerd. Het biertje ‘Ernems Mokkel’ is een smaakvol, pittig en charmant biertje. Het biertje is door vijf vrouwen gebrouwen en is vergelijkbaar met een echt Ernems Mokkel. Het is een ander biertje dan dat je gewend bent, die je zeker vaker wil drinken. Het is het perfecte speciaaltje voor een bierproeverij voor vrouwen. 

Biercocktail
Tijdens een proeverij in het Proeflokaal krijg je ook een biercocktail aangeboden. Deze valt altijd goed in de smaak! Natuurlijk krijg je tijdens de proeverij nog allerlei andere soorten bieren te proeven. Ook krijg je een leerzame rondleiding door de brouwerij en het Proeflokaal. Je ontdekt hoe onze bieren worden gebrouwen en leert van alles over het bierbrouwerij proces.

Heel leuk voor vrouwen
Hejje Durs en zin in een bierproeverij voor vrouwen bij het Proeflokaal van Durs? Het bier staat al voor je koud en zorgt voor een Durslessende proeverij vol met plezier. Meld je nu aan via onze website en beleef een gezellige middag en/of avond met jouw vriendinnen en het team van Durs.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten