Hoogte80 Saison

Limited Edition


Saison 5.7% – 33 cl

Hoogte 80, welke Ernemmer kent deze iconische plek niet? Speciaal voor “onze bult” hebben we iets bijzonders gebrouwen, de eenmalige Hoogte80 Limited Edition Saison met een alcoholpercentage van 5.7%.

Hoogte80 Saison 5.7%

Bier en spijs

Dit bier heeft een subtiele maar smaakvolle smaak die goed past bij pittig eten. Denk aan heerlijke gerechten zoals zoet-pittige chiligarnalen of hotwings.

Houd je niet van het pittig eten? Probeer dan een zacht gerijpte geitenkaas of een mals gebrade kalkoen.

Ons bier Hoogte80 Saison

Deze Hoogte80 Saison is een tikkeltje anders dan normaal. Droog, pittig en geslaagd, maar dan met tonen van gember en koffie die haar net een extra droogheid geven. Smaakvolle mouten, exotische hoppen en gember maken deze Saison eentje om rustig bij te gaan zitten.

Naam

Hoogte 80 is een klein stadspark in de Arnhemse wijk Monnikenhuizen. Het park kenmerkt zich door een uitzichtpunt dat uitkijkt over het oostelijke gedeelte van de stad, de IJssel en de Liemers.

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder deze Limited Edition Hoogte80 Saison, of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dakhaas? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Ingrediënten

Water, Gerstemout, Tarwemout, roggemout, suiker, Hop, Gist, Gember.

Alcoholpercentage

5.7%

Kenmerken

Bitterheid: 25 IBU/ Kleurenproefiel: 28 EBC

Ontmoet mensen vanuit de hele stad en omgeving, kom dansen bij de Platenbus en geniet van het lekkerste eten en drinken bij één van de vele foodtrucks!

Bekijk het programma

Hoogte80 Festival

Na het succes van 2022 zijn wij de verbinding weer aangegaan met het Hoogte80 Festival.

Van 18 tot en met 21 mei worden bezoekers hartelijk verwelkomd in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, waar men kan genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en andere kunstvormen. Het festival biedt vier dagen lang een breed scala aan activiteiten, allemaal met het mooiste uitzicht van Arnhem.

Geniet op het festival van een Hoogte80 Saison, deze zal bij de Durs tent te verkrijgen zijn.

Zin in een Durs’lesser?

Hier vind je onze verkooppunten