Feestdagen borrels bij Brouwerij Durs!

Kom in de feeststemming en bereid je voor op een kerstborrel of eindejaarsborrel met een vleugje Arnhemse gezelligheid. Bij onze brouwerij bieden we de perfecte locatie om samen te komen met jouw collega’s of vrienden en een feest te vieren dat je nog lang zult herinneren.

Volledig ontzorgd de feestdagen in

De locatie

Tijdens de feestdagen transformeren we ons proeflokaal en de brouwerij in een magische kerstsfeer. Geniet van ambachtelijke bieren terwijl je samenzijn en vriendschap viert te midden van schitterende lichtjes en feestelijke decoraties.

Bier, wijn en frisdrank

Bij ons vind je een prachtige selectie van bieren, elk met een eigen, unieke smaak en aroma’s. Onze bieren hebben karakter en we zijn er trots op dat we voor iedereen wat te bieden hebben. Of je nu houdt van een verfrissende en lichte smaak, een rijk en robuust bier, of iets daar tussenin, we hebben een bier dat perfect bij jouw smaakvoorkeur past.

Niet-bierdrinkers in het gezelschap? Geen probleem!
Wij hebben verschillende wijnen en frisdranken beschikbaar.

Borrelplanken en bittergarnituur

Ontdek onze droge Wurs of kies onze verrukkelijke Arnhemse borrelplanken, zoals ‘Eusebeus’, ‘Gruun’, en ‘De Blauwe Golven’, samengesteld met lokale ingrediënten en geïnspireerd door onze stad.

Zin in een warme hap? Wij serveren ook bittergarnituur, klaassticks of kies voor een tijdloze klassieker, bitterballen met Klarendalse mosterd.

Ideaal voor de koude dagen, ons bier ‘Oerkoe’

De Oerkoe slaat zich moeiteloos door de winters heen. Ze zijn winterhard en kunnen zich aan elke omstandigheid aanpassen. Een heerlijk biertje voor de koude dagen, maar die ook prima in het zonnetje te drinken is! Een biertje waar je het lekker werm van krijg.

Leuke middag bij Durs. Enthousiaste uitleg over Durs en het brouwproces. Vervolgens op deze unieke locatie in ons Ernhum genieten van al die lekkere Durs biertjes 🙂

E. BreedveldGoogle Review

Leuke rondleiding en mooie locatie. Lekkere biertjes ook!

T. VerbeekGoogle Review

Ernems bier op een Ernemse plek en Ernemse smaken en etiketten.

F. RoelofsGoogle Review

Korte rondleiding met een proeverij van 4 lekkere biertjes geserveerd door vriendelijke mensen. Aanrader!

M. KapteinGoogle Review

Neem contact met ons op!