Honeybock

Limited Edition


Honingbok 6.8% – 33 cl

Zet je schrap, want onze brouwers hebben weer iets fantastisch gebrouwen: een Limited Edition voorjaarsbier met honing van Imkersvereniging Arnhem, Velp e.o! Dit heerlijke bier heeft een alcoholpercentage van 6.8% en is een perfecte combinatie van de aardse hoppen en de zoetige honingaroma’s en -smaak. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de getalenteerde Ben Saunders een supertof etiket ontworpen voor deze exclusieve editie. Dit unieke flesje heeft een beperkte oplage. Dat maakt dit bier niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens een collectors item.

Ingrediënten

Water, gerstemout, hop, honing en gist.

Alcoholpercentage

6.8%

Kenmerken

Bitterheid: 23 IBU / Keurenprofiel: 14 EBC

Honingbok 6.8%

Ons bier Honeybock

Een Limited Edition voorjaarsbier met honing van Imkersvereniging Arnhem, Velp e.o! Dit heerlijke bier heeft een alcoholpercentage van 6,8% en is een perfecte combinatie van de aardse hoppen en de zoetige honingaroma’s en -smaak.

Naam

Kom in de lentestemming met onze Honeybock, een heerlijke lentebok waarbij we honing toevoegen aan het bier voor een verrukkelijk aroma én smaak. Laat je betoveren door de zoete tonen van honing die zich perfect mengen met de frisse smaak van dit seizoensbier.

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder deze Limited Edition Honeybock, of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dakhaas? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

De Imkervereniging Arnhem Velp e.o. is een afdeling van NBV te Wageningen. Met ruim 140 leden/donateurs is het een grote imkervereniging binnen Nederland.

Bekijk website

Imkersvereniging Arnhem, Velp e.o.

Ons bier Honeybock is gebrouwen in samenwerking met Imkersvereniging Arnhem, Velp en omstreken.

De Imkervereniging Arnhem Velp e.o. is een grote afdeling van de Nederlandse Bijenhouders vereniging (NBV) met meer dan 140 leden/donateurs. Het doel van de vereniging is het bevorderen van bijenhouden in de regio en het behartigen van de belangen van de leden. De vereniging beschikt over twee bijenstallen, waaronder een openbare bijenstal bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Veluwezoom te Rheden.

Bijen spelen een cruciale rol bij het bestuiven van bloemen en planten door voortdurend stuifmeel te verzamelen. Dit bestuivingsproces stelt bloemen en planten in staat om zich voort te planten en voldoende te blijven groeien. Het belang van bijen reikt dus verder dan enkel het produceren van honing en is van vitaal belang voor ons ecosysteem als geheel. Heel erg belangrijk werk dus!

Zin in een Durs’lesser?

Hier vind je onze verkooppunten