Honeybock

Limited Edition


Honingbok 6.8% – 33 cl

Een Limited Edition voorjaarsbier met honing van Imkersvereniging Arnhem, Velp en omstreken! Dit heerlijke bier heeft een alcoholpercentage van 6.8% en is een perfecte combinatie van de aardse hoppen en de zoetige honingaroma’s en -smaak. Lokaal tattooartiest en bekende Nederlander Ben Saunders heeft een supertof etiket ontworpen voor deze exclusieve editie.

Honingbok 6.8%

Bier en spijs

Dit biertje is heerlijke in combinatie met een witte schimmelkaas (brie) of een lekkere frisse voorjaarssalade.

Ons bier Honeybock

Een Limited Edition voorjaarsbier met lokale honing van onze lokale Imkersvereniging! De Honeybock is een heerlijk lentebier met een alcoholpercentage van 6,8% en de bloemige aroma’s van honing. Dit bier is volledig vergist met suikers uit 100% natuurlijk honing, wat de karakteristieke aroma’s van het bier versterkt. Laat je betoveren door de smaak van de lentehoning en geniet van deze lentebok in het zonnetje.

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan Durs schenken. Waaronder deze Limited Edition Honeybock, of wat dacht je van de Geutpisser, Schuume of Dakhaas? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ook Durs schenken?

Ingrediënten

Water, gerstemout, hop, honing en gist.

Alcoholpercentage

6.8%

Kenmerken

Bitterheid: 23 IBU / Keurenprofiel: 14 EBC

De Imkersvereniging Arnhem, Velp en omstreken is een grote afdeling van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) met meer dan 140 leden en donateurs.

Bekijk website

Imkersvereniging Arnhem, Velp en omstreken.

Wij hebben de verbinding opgezocht met de lokale imkersvereniging.

De imkersvereniging is een grote afdeling van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) met meer dan 140 leden en donateurs. Hun doel is om het bijenhouden in de regio te bevorderen en de belangen van de leden te behartigen. De vereniging heeft twee bijenstallen, waaronder een openbare bijenstal bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Veluwezoom in Rheden.

We hebben contact opgenomen met de vereniging om hun belangrijke werk onder de aandacht te brengen. Bijen spelen namelijk een cruciale rol bij het bestuiven van bloemen en planten door stuifmeel te verzamelen. Dit bestuivingsproces is essentieel voor de voortplanting en groei van bloemen en planten. Het belang van bijen gaat dus verder dan alleen het produceren van honing en is van vitaal belang voor ons hele ecosysteem.

Etiket ontworpen door Ben Saunders

Ben Saunders was verrast toen hij de uitnodiging ontving om samen te werken aan het ontwerp van een etiket voor een Limited Edition bier. Hoewel hij nog nooit eerder aan zo’n project had gewerkt, was hij enthousiast over de uitdaging. Zo ontstond een mooie samenwerking en geslaagd design.

Ben Saunders, de eerste winnaar van The Voice, heeft een ongebruikelijke carrièrewending gemaakt en heeft nu een tattooshop in Arnhem, Craftmans Tattoo. De in 1983 (London) geboren Nederlander begon als straatartiest voordat hij beroemd werd op televisie, maar zijn passie voor tatoeages begon al op jonge leeftijd.

Na zijn overwinning in The Voice in 2010, richtte Saunders zich op zijn muzikale carrière en bracht hij meerdere albums uit. Echter, in 2017 besloot hij zijn aandacht te verleggen en zijn eigen tattooshop te openen.

Zin in een Durs’lesser?

Hier vind je onze verkooppunten