Nieuws

Durs is vernieuwd

By 12 maart 2020 maart 17th, 2020 No Comments

Mojje Luustere

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen: Durs is vernieuwd. Wij houden wel van innoveren en vernieuwen, daarom besloten we om de vertrouwde webomgeving van www.durs.nl in een compleet nieuw jasje te steken én  jullie de mogelijkheid te bieden om direct online jouw Durs proeverij te boeken. Dit om jullie zintuigen nog meer te prikkelen.

Nieuwe website Durs

Nou daar is ‘ie dan: de nieuwe website van Durs. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de mogelijkheden zijn onder handen genomen. Zo is de website verrijkt met álle informatie over onze bieren, een kaart waar je alle verkooppunten van Durs kan vinden, de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, de mogelijkheid om je als verkooppunt aan te melden om Durs te schenken of verkopen, downloads voor jouw (horeca) en/of pers én onze boekingsmodule.

Proeven in dé stadsbrouwerij van Arnhem

Boekingsmodule? Jazeker weten! Een middag vert(pr)oeven in dé stadsbrouwerij van Arnhem, dat laat jij toch niet zomaar aan je voorbijgaan? Precies, dat dachten wij ook. Daarom hebben we een boekingsmodule aan onze website toegevoegd waar jij direct jouw rondleiding/proeverij kan boeken in onze brouwerij in het Leipe Hert van Arnhem: Klarendal.

Bierproeverij Arnhem

In het proeflokaal organiseren wij onder andere de bierproeverij. De Durs proeverij bestaat uit een heerlijk Durs aperitief, vier goede proefglazen met speciaal bier en een Arnhemse hapje. De proeverij duurt ongeveer twee uur. Dus Hejje Durs? Boek dan direct hier jouw Durs proeverij.

Wij zijn erg trots op ons online visitekaartje en de mogelijkheden die wij jou bieden. Laat je ogen over de pagina’s gaan en geniet van Durs.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten