Nieuws

Durs limited edition: De Retenkrabber

By 19 februari 2020 maart 12th, 2020 No Comments

Wij hebben een nieuwe Durslesser aan ons assortiment toegevoegd: de Retenkrabber. Deze eigenwijze West-Coast I.P.A. is een ode aan Herman de Retenkrabber. Herman was een welbekende Velpenaar die in Arnhem de stoepen schoon krabde voor een appel en een ei. Een écht Arnhems icoon dat niet in ons rijtje mag ontbreken. 

Kenmerken

De Retenkrabber kenmerkt zich als een troebel, fruit en harsig bier met een stevig bittere afdronk. Liefhebbers zullen de Herman dan ook zeer waarderen.

Westcoast I.P.A.

Westcoasts I.P.A.’s staan bekend om de grote hoeveelheid hop die is toegevoegd tijdens het brouwproces. Een dominant kenmerk van hop is de bitterheid, waardoor Westcoast I.P.A.’s over het algemeen bekend staan om hun bitterheid. Verder hebben Westcoast IPA’s veel aromatische kenmerken, waardoor het bij het proeven belangrijk is om goed te ruiken om zo het bier optimaal te proeven.

Limited edition

Van deze limited edition worden maar 2500 exemplaren gebotteld. Dus op = ook echt op. Zorg er dus voor dat jij er een te pakken krijgt. Lees hier meer over de Retenkrabber.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten